2025年10月12日日曜日

机の上においておくだけ。 Just leave it on your desk.


 このヨーグルトは室内においておくだけで出来上がります。
普通のヨーグルトは40℃前後の温度が必要なようですがカスピ海というこの菌株は27℃前後の温度が適温のようです。
最低気温24℃前後、最高気温31℃前後のこの地には適しているようです。
容器は電子レンジ使用可のものを使い750Wで3分間消毒しています。
タンパク質の食あたりは怖いです。

 This yogurt will be ready just by leaving it indoors.
Normal yogurt seems to require a temperature of around 40°C, but this Caspian Sea strain seems to thrive at around 27°C.
It seems to be suitable for this area, where the minimum temperature is around 24°C and the maximum temperature is around 31°C.
I use a microwave-safe container and sterilize it at 750W for 3 minutes.
I'm worried about getting food poisoning from the protein.

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