食パンを焼くと食べ終えるのに時間がかかります。
パン生地を少なくしてパウンドケーキの型で焼きました。
ベーカーズパーセントを変えて生地に卵・バターを多く入れたのでバターロールのような食感になりました。
腹8分目を心がけている今この焼き方は正解だと思っています。
しまう時はパンがまだ温かいうちに包みます。
こうするとパンが水分を保留しておいしいパンが食べられます。
トーストしたパンにレタスや焼いた卵をのせたりオイルを塗りスライスしたトマトをのせピザ・ビアンカのようにして食べています。
When I make bread, it takes me a long time to finish eating it.
I used less dough and baked it in a pound cake mold.
I changed the baker's percentage and added more eggs and butter to the dough, which now has a texture similar to a butter roll.
I do not eat never eat until full.
This baking method is now correct.
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