2025年12月4日木曜日

ヨーグルト。  Yogurt.

 





 いつも食べるたびにカスピ海ヨーグルトは便利だなあと思う。
容器をレンジで消毒して牛乳を入れてヨーグルトの粉末を入れて台所に置いておけば24時間たたずに出来上がる。
容器を傾けて液体でなく固まっていれば出来上がりだ。
 食後の果物はやめて久しい。
食前にフルーツサラダとして食べている。
今日はポメロ1/4 とマンゴウ1個だ。
量があるので果物をたべた気がする。
 ヨーグルトを作るヨーグルトメーカーで温泉卵を作っている。
温度設定が出来るので出来不出来がない。
茹で卵はレンチンしている。
W数と時間を調整して黄味が柔らかい茹で卵が出来るようになった。

 Every time I eat Caspian Sea yogurt, I think about how convenient it is.
Sterilize the container in the microwave, add milk and yogurt powder, and leave it in the kitchen; it will be ready in under 24 hours.
Tilt the container; if it remains solid, it is ready.
 It's been a long time since I stopped eating fruit after meals.
I eat it as a fruit salad before meals.
Today I had 1/4 of a pomelo and one mango.
The quantity is so significant that it feels like I've eaten fruit.
 I make hot spring eggs in a yogurt maker.
It can set the temperature, ensuring consistent quality.
I microwave my boiled eggs.
By adjusting the wattage and time, I've learned to make boiled eggs with soft yolks.

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